Grafische handen

Betrokken en betrouwbaar

Wij geloven dat vertrouwen de basis is voor een langdurige zakelijke relatie. Als wij de kans krijgen om onszelf te bewijzen, dan is de kans groot dat daar een gezonde langdurige relatie uit voortkomt.

Als de klant groeit, dan groeien wij mee. Wij zetten nooit zomaar een printer neer. Wij leveren een breed assortiment aan machines. Onze klanten kunnen erop rekenen dat ze de machine krijgen die het best bij ze past en helemaal op zijn plaats is. Het is niet alleen een printer neerzetten en dan na 4, 5 jaar eens komen kijken of er behoefte aan een nieuwe is. Wij willen in gesprek blijven met onze klant.

Sterk staaltje schakelen

Een van onze klanten kreeg plotseling een grote order die hij eigenlijk binnen een week of anderhalf moest opleveren. Dat kon hij onmogelijk met zijn bestaande productiecapaciteit aan. Dat is opgelost door tijdelijk extra machines bij die klant te plaatsen. We hebben voor dit soort verzoeken diverse machines op voorraad. Na het afronden van de productie hebben we de machines weer opgehaald.

Xtandit is één van de twee door Xerox gecertificeerde bedrijven in Nederland die machines mogen vervoeren. Hiervoor bezitten wij een speciaal certificaat. Ook de leden van ons grafisch team moeten ieder jaar hun certificering hernieuwen bij Xerox. Daarvoor moeten zij zich regelmatig bijscholen, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Over Xtandit

Xtandit is de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In 25 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. Xtandit is in 2010 en 2011 uitgeroepen tot Xerox Partner of the Year en in 2012 en 2013 tot Managed Print Services (MPS) Partner of the Year. Tevens is Xtandit in 2013 beloond met de CompTIA Managed Print Trustmark en uitgeroepen tot Best regional MPS Provider en Best Independent Plus MPS Provider, door de Managed Print Services Association (MPSA). In 2015 zijn we als enige partner in Nederland door Xerox tot Platinum Partner benoemd. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden. Daarnaast hebben wij vestigingen in Capelle a/d IJssel, Amsterdam en Groningen. Zie voor meer informatie www.xtandit.nl.